Kontakt os
23 23 86 55

Rottebekæmpelse i Århus og omegn

Rottebekæmpelse | Gør noget ved det!

Et tegn på brud på kloaknettet kan være rotter. Rotter er skadedyr, der kan skabe alvorlige følger. De ødelægger for mange millioner af kroner om året og kan føre en række forskellige sygdomme med sig, hvoraf flere kan vise sig at være alvorlige. Tegn på rotter kan blandt andet være piben og kradsen under gulve, på loftet m.m. samt deres ubehagelige lugt. Rottebekæmpelse bør udføres af professionelle, så du sikrer en optimal løsning på dit problem.

 

Vi er din professionelle rottebekæmper i Århus

Når det drejer sig om rottebekæmpelse, er vi hos ES Kloakrenovering ApS din optimale samarbejdspartner. Under rottebekæmpelsen vil vores fremgangsmåde typisk være at foretage en TV-inspektion af kloaksystemet for at konstatere placeringen og omfanget af skaden. Det videre forløb afhænger selvfølgelig af skadens omfang. Har du en udvidet rørskadeforsikring, er der mulighed for at forsikringsselskabet vil dække reparationen eller en del heraf. Vi kan også indsætte rottespærre, hvilket vil forebygge effektivt mod rotter.

 

Mange års erfaring med rotteproblemer i Århus og omegn

Hos ES Kloakrenovering ApS har vi mange års erfaring med rottebekæmpelse i Århus og Skanderborg. Derfor er vi i stand til at varetage enhver opgave uanset størrelse. Alle vores arbejdsopgaver udføres i højeste kvalitet, og de løses på den mest miljøvenlige måde. Det er vigtigt, at defekte kloakinstallationer repareres, så snart skaden er opdaget. Kun kloaksystemer uden fejl og skader kan sikre mod rotter – og vi sørger for, at dine kloaksystemer fungerer, som de bør, så du slipper for rotteproblemer fremover.

 

Kontakt os i dag

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med rottebekæmpelsen, skal du være mere end velkommen til at kontakte os i dag på telefon: 23 23 86 55  – så vil vi komme og besigtige skaden og rådgive om det videre forløb. Vi er beliggende i Skanderborg og hjælper derfor blandt andet dig, der er bosat i Aarhus og omegn.


Top