Kontakt os
23 23 86 55

Strømpeforing i Århus

Strømpeforing i Aarhus

Hos ES Kloakrenovering udfører vi renovering af kloaker uden opgravning, der kaldes strømpeforing eller no-dig. Denne metode er meget anvendelig på steder, hvor rørene er vanskeligt tilgængelige eller på steder, hvor en traditionel opgravning er meget dyr på grund af store omkostninger ved retableringen af arealet (f.eks. i et badeværelse, køkken o.l.) Derfor er der ofte penge at spare ved en strømpeforing i forhold til en traditionel opgravning. Dette gælder specielt i forhold til omkostningerne ved flere mandetimer. Vi udfører opgaven relativt hurtigt ved brug af denne strømpeforings-teknik. Det betyder at din kloak inden for en kort tidshorisont bliver anvendelig igen.

 
Strømpeføring – vi sikrer en sikker proces

Den typiske fremgangsmåde ved strømpeforing er følgende:

  • Kloakledningen spules rent med hjælp fra et slamsugerfirma
  • Kloakledningen kontrolleres ved hjælp af vores TV-inspektionsudstyr
  • Hvis kloakledningen er egnet til det, strømpefores den defekte del 
  • Resultatet bliver en ny ledning med en glat overflade uden samlinger.
  • Opgaven afsluttes med, at vi kører TV-inspektion på den nye ledning for at sikre, at strømpen ligger, som den skal. Dette er dokumentation til vores egen kvalitetskontrol.

Ved korte strømper anvendes punktrenoveringer. Når vi har ordnet din strømpeforing, får du noget der holder tæt som en klassisk kloakrenovering, som i sidste ende giver en lang levetid.

 
Vil du høre mere?

Der kan være mange overvejelser ved renovering af kloaker, så tag os med på råd. Her kan du også høre nærmere om priser og dimensioner. Du kan altid få et uforpligtigende tilbud fra os. Vi arbejder med strømpeforing i hele Østjylland og Aarhus, og du er velkommen til at kontakte os på telefon 23 23 86 55.


Top